Twijfels veel vragen over methodes.

Dhr. Gijs van Selms beantwoordt vragen in zijn vrije tijd en op vrijwillige basis. Het kan dus even duren voordat u antwoord ontvangt.
Forumregels
Om spammers en spam te weren is registreren alleen mogelijk met een .nl of .be e-mailadres. U kunt dus niet registreren met een .com adres zoals bijv. een hotmail of gmail e-mail adres.
Het plaatsen van namen van artsen (behalve de naam van onze forumarts), klinieken en woonplaatsen is niet toegestaan.
Lees de volledige huisregels voordat u berichten of reacties plaatst.

Twijfels veel vragen over methodes.

Berichtdoor Anna65GG/H » zo sep 03, 2017 10:08 am

Hoi Allemaal!

Ik ben een jonge vrouw van 23 jaar die 65GG/H heeft op dit moment. Ik ben 160 en weeg 52 kilo. Veel ste groot voor mijn postuur dus. Ik denk er dus over na om een borstverkleining te doen. Nu vind ik mijn borsten niet mooi, te grote tepels, ze hangen en veel ste groot. Toen ik cup D/E had vond ik ze eigenlijk perfect maar toen die richting de F ging vond ik het al niet meer mooi. Ik krijg heel veel aandacht van de mannen, ze zien mij allemaal als een sex-object. Ik word op de verkeerde manier benaderd en kan niet meer mooie jurkjes aan. Ik houd heel erg van mooie jurkjes, maar met mijn borsten word ik al gauw een pornoster. Ook omdat ik heel smal ben en een hele smalle taille heb. Daarnaast heb ik al een rugafwijking in mijn onderug(komt niet door de borsten) Maar denk zeker dat het mij echt verlichting zal geven voor mijn rug.
Als ik erover praat zijn dit genoeg redenen om ze te laten verkleinen zal je denken. Alleen op een een of andere manier twijfel ik heeeel erg. Ik weet niet zo goed waar het aan ligt, maar denk wel dat het om een aantal redenen gaat: ten eerste wil ik ze gewoon niet te klein. Ik vind dat grote borsten bij mij hoort en ik was er heel lang trots op. Totdat ik de F passeerde dan. Dus het liefste zal ik ze niet te klein willen. Dus een D/DD/E lijkt mij eigenlijk perfect. Aan de andere kant ben ik erg bang dat als ik het verklein naar een DD bijvoorbeeld dat ik na een aantal jaar weer de F heb. Ik ben 23 en de laatste 2 jaar zijn mijn borsten van een F naar een GG/H gegroeid. Zal het bijvoorbeeld kunnen dat ze nog groeien?? Ik ben verder niet echt aangekomen. Ik ben redelijk stabiel in mijn gewicht altijd tussen de 50 en 55 kilo. Daarnaast twijfel ik heel erg over het resultaat. Bij sommige borsten op de voor en na fotos vind ik ze heel mooi en op de andere denk ik, ik vind de eerste foto eigenlijk mooier. Nu vroeg ik mij af wat het verschil is in verkleining met de sleutelgat en ankermethode. Soms vind ik de borsten op de na fotos vierkant ogen. Veranderd dit nog? of is dat bijvoorbeeld de ankermethode en worden ze bij de sleutelgat wat ronder? Verder vroeg ik mij af iemand wat fotos zou willen sturen van hoe ze er nu uitzien na een aantal jaar en hoe ze er in het begin uit zien. Ook ben ik benieuwd naar fotos van sleutelgat methode en ankermethode zodat ik het verschil kan zien. Daarbij vroeg ik mij af of een sleutelgat methode wel mogelijk is met een GG/H cup, hoewel ik ze wel naar ongeveer DD wil verkleinen.
Excuses voor dit lange verhaal
Ik hoop dat iemand antwoord zou kunnen geven op mijn vragen.

Groet,

Anna
Anna65GG/H
 
Berichten: 1
Geregistreerd: zo sep 03, 2017 9:49 am

Keer terug naar Stel hier vragen over een borstverkleining aan plastisch chirurg Dhr. Gijs van Selms

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


cron